Dorogdent fogorvosi magánrendelő - Dr. Bikfalvi István fogorvos

 

Garancia

 
Az Ön számára a minőségi fogászati ellátásra a biztosíték az általam vállalt garanciális feltétel, mely kissé eltér a megszokottól:
 
- A rendelőben elvégzett összes kezelésre (pótlásokra is) 12 hónap teljeskörű garancia van.
Nincs semmilyen garanciális kitétel - ha bármi gond van a garancia ideje alatt, természetesen ingyenes az ellátás.
 
Feltételezem, hogy senki nem szándékosan károsítja pótlását/tömését, mindenki ügyel rá amennyire lehet. Ezért nem fogok senkit kérdőre vonni, hogy miért vagy mitől tört le pl. egy pótlás vagy tömés széle - elég gond az Önnek, hogy megtörtént a baj. Ugyanúgy senkit nem fogok kérdőre vonni, ha véletlenül mégsem tetszene az előzőleg kiválasztott árnyalatú fogpótlás amit a fogtechnikus a kért árnyalatban elkészített - vannak esetek, amikor nehéz a döntés, főleg a fogorvosi székben ülve és tükörből nézve...
 
Öntől annyit kérnék, fogadja el, hogy vannak olyan esetek amikor a legkörültekintőbben elkészített pótlás/tömés is letörhet/leeshet/sérülhet, és ez nem róható fel  a fogászati anyag/technológia/fogorvos hibájának. Részemről mindent elkövetek, hogy a legjobbat nyújtsam.
 
Bonyolultabb esetekben megpróbálom előre elmondani (egyes esetekben gipszmintán modellezni), megmutatni milyen eredmény várható - így Ön még a kezelés előtt láthatja, hogy az általam vázolt kezelés találkozik-e az Ön elvárásaival. 
 
Töméseknél a látható helyeken több rétegben és árnyalatban alkalmazom az anyagot, hogy a végeredmény teljesen vagy majdnem teljesen olyan legyen, mint egy ép fog. Mind a fog színe, mind az alakja megtévesztésig olyan lesz, mint egy ép fog. 
 
Azoknál a kezeléseknél ahol előzetesen együtt választottunk fogszínt és a fogtechnikus készíti el a pótlást a választott árnyalatban: ha a választott fogszínről kiderül, hogy mégsem az "igazi", természetesen az újraválasztott árnyalatban felár mentesen fog elkészülni.  
 
 
 
 

Kapcsolat

Közvetlen üzenetet itt küldhet nekünk:


Keresés